Máme radi klasiku. Aj preto sme vydali knihu Mamina rusínska kuchyňa s originálnymi receptami.
Tak, ako tradičné jedlá varili naše babky a varia ich naše mamy. Ale radi ochutnávame nové kombinácie. A tu je odborníkom šéfkuchár Vlado Morochovič, ktorý sa netají svojim pôvodom hrdého Rusína, a ktorý rád experimentuje. Ako autori knihy sme preto prijali pozvanie na Rusínsky gastro víkend do Hotela Lesná. A povieme Vám, bolo to famózne! Vlado dal do rusínskych tradičný receptov svoju fantáziu a vyšperkoval to detailami z francúzskej kuchyne.
Pamätná selfie z každej spoločnej akcie musí byť!
Rusínsky gastro víkend sa začal rusínskym tapasom – varený piroh, pečený piroh a tradičná studenina
Jedlo rusínskej veľkonočnej nedele
Hríbový krém s rosoľankou
Nakladaná bravčovina, gugeľ a pečená koreňová zelenina
Lesné ovocie s domácim jogurtom a makovým piškótom
Domáca hrudka na viacero spôsobov
So šéfkuchárom Vladom Morochovičom je radosť spolupracovať
Ďakujeme Hotelu Lesná za pozvanie na Rusínsky gastro víkend, na ktorom sme odprezentovali našu knihu Mamina rusínska kuchyňa
Muži, ktorí to celé spískali: riaditeľ Hotela Lesná Jozef Ivanič, šéfkuchári Vlado Morochovič a Peter Ďurčo
A vďaka aj celému tímu hotela za kvalitný servis a starostlivosť počas celého večera. ĎAKUJEME! 🙂